De SolidScreen Standaard is als basis van de gehele SolidScreen-lijn het product waaraan de andere ritsgeleide screens hun bestaansrecht hebben te danken. Het is de oplossing voor iedereen die op zoek is
naar een hoogwaardige verticale zonwering.

Het is logisch dat de SolidScreen Standaard beschikt over alle voordelen die deze ritsgeleide zonwering met zich meebrengt. Het weert niet alleen licht, maar ook warmte en insecten. Het is de screen die het best naar
uw eigen smaak is aan te passen door de vele keuzeopties. Dit maakt de SolidScreen Standaard een favoriet onder onze klanten.

Als eerste op de Nederlandse markt is de SolidScreen nu beschikbaar in de Nationale Milieudatabase (NMD). Alle SolidScreens uit ons assortiment zijn nu geregistreerd in categorie 1 van de database. Dit is de hoogste van de 3 beschikbare categorieën, die nauwkeurig de milieuprestaties van producten beschrijft. 


Kenmerken 

  • Warmte- en lichtwerend
  • Blijvend zicht naar buiten
  • Bespaart tot ± 30% aan energie
  • Windvast tot 145 km/h
  • Vele kastvarianten


Technische specificaties

Maximale afmetingen (breedte x hoogte)5000 x 3000 mm
3000 x 5000 mm
KastvormAfgeschuind (met lip), Vierkant (met lip), Afgerond
KleurenRAL 9010 Wit, RAL 9001 Crèmewit, RAL 7016 Antraciet (structuur), TZ Technisch zilver
ZonweringdoekScreendoek

 

¨De techniek achter de rits¨

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die de SolidScreen biedt? Dan raden we u aan het hiernaast geplaatste filmpje te bekijken.

Hierin krijgt u een overzicht van de mogelijkheden en komt u meer te weten over de techniek die schuil gaat in de SolidScreen.