Solidare

Het Solidare-systeem

De Solidare, de solide schaduwbrenger van formaat. Heeft u een terrasoverkapping maar geen zonwering? Op zoek naar een complete terraszonwering? Of misschien zelfs naar een volledig vrijstaande zonwering? De Solidare is de oplossing. Hetgeen de Solidare zo bijzonder maakt is dat het zonweringdoek wordt geleid door de ritstechniek bekend van de SolidScreen

  • Doek rondom compleet ingesloten
  • Doek zonder hangende zijkanten
  • Doek dat ook in grotere systemen aanzienlijk minder doorhangt
  • Geen lichtinval tussen doek en geleider

 

De Solidare familie

Een familie met geschiedenis. De Solidare is de uitkomst van jarenlange ervaring en innovatie in het ontwikkelen en produceren van professionele terraszonwering. De ‘roots’ van de Solidare zijn te herleiden naar eerdere zonweringproducten.

In 1995 introduceerden we de verandazonwering genaamd Summerlight, de geestelijk vader van het Solidare-systeem. Later werd deze verandazonwering ook toegepast in de Cubola (2010). In 2009 introduceerden we de SolidScreen, de andere stamhouder.

Al deze ontwikkelingen hebben vandaag de dag geleid tot het Solidare-systeem. Een terraszonwering gecombineerd met de ritstechniek uit onze SolidScreen lijn. Zoals zo vaak herhaalt de geschiedenis zichzelf. Door het unieke design is de Solidare als verandazonwering, pergolazonwering en vrijstaande zonwering te plaatsen.

De ontwikkeling die de Solidare heeft doorgemaakt maakt het de koploper van onze terraszonwering. Voor nu en nog vele jaren.

Kijk hier voor alle producten die behoren tot de Solidare familie.