Marketing

Naast maatwerk op de productievloer leveren we ook maatwerk op marketinggebied. U bepaalt natuurlijk zelf hoe u uw marketingstrategie wilt uitstippelen. Maar mocht u ervoor kiezen om gebruik te maken van de verschillende opties die wij bieden dan profiteert u indirect van de naamsbekendheid van merken zoals AluluxSolidScreen, Cubola, Jan des Bouvrie, SolidareAurora en Tibelly. Wat hebben we te bieden?

 • Showroom materialen
  - Showroom displays
  - Showroom modellen
 • Promotiemateriaal
  - Consumentenbrochures
  - Productsheets
  - Gepersonaliseerde documentatie

Showroom materialen
De showroom is uw visitekaartje naar de klant. Daarom bieden we u productdisplays die een compleet beeld geven van de mogelijkheden, zoals het Alulux rolluikendisplay. Een handige verkooptool maar ook uiterst geschikt als aankleding van uw showroom. Een aantal displays in uw showroom geeft al snel een professionele uitstraling.

Naast complete displays is het ook mogelijk showroommodellen van onze producten te bestellen. Dit zijn als het ware complete producten, al dan niet afgemeten, zodat ze zonder problemen in de showroom geplaatst kunnen worden. Een Cubola op tafelhoogte? Het is mogelijk.

Is uw showroom nog leeg en wilt u advies over hoe deze het beste in te richten, dan helpen we graag. Vraag om advies bij uw vertegenwoordiger.

Promotiemateriaal
Sinds de introductie van onze nieuwe huisstijl in 2017 werken we aan het optimaliseren van onze promotiematerialen. Inmiddels zijn er voor bijna alle productgroepen consumentenbrochures om ons assortiment aan uw klanten te presenteren.

Onze promotiematerialen zijn neutraal opgemaakt. Dit houdt in dat Smits nergens wordt vernoemd en er ook geen contactgegevens in staan. Het geeft enkel ons assortiment weer, waaraan u zelf uw contactgegevens kunt toevoegen. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedere klant ons gehele assortiment aanbiedt. Daarom hebben we ook voor ieder product een losse productsheet. Deze zijn volgens hetzelfde principe gemaakt.

Het eerder genoemde drukwerk is tevens te personaliseren met uw eigen logo en contactgegevens. Mocht u hier behoefte aan hebben neem dan contact op met uw vertegenwoordiger, deze zal uw wensen met de marketingafdeling bespreken.