Lancering nieuwe huisstijl 2017

6/3/2017 Bedrijfsnieuws Nieuwsoverzicht

6 maart 2017 presenteerden wij, met gepaste trots, onze nieuwe huisstijl.

De nieuwe uniforme huisstijl past bij de professionele groep die we zijn geworden en onze gezamenlijke ambities. Het weerspiegelt de activiteiten maar zeker ook onze kracht. De bedrijven AVZ, Smits, SunStock en Hylas, evenals de afdelingen Reflex, AIB, ZTB, Caralu en Sunpoint slaan de handen ineen en staan samen voor u klaar.  

De veelzijdigheid van de groep, vertaald in een logo
Alle bedrijven binnen de groep hebben een eigen specialisatie, met als gemene delers de zon en aluminium profielen. Ons nieuwe logo is dan ook een verbeelding van zonnestralen en de vormgeving van aluminium profielen, welke perfect aansluiten bij onze kernactiviteiten. Ieder bedrijf en afdeling heeft een kenmerkende kleur, ter behoud van de eigen identiteit en herkenbaarheid. 

Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo.

In dit filmpje is de oorsprong van de nieuwe huisstijl te zien. Hoe stap voor stap nagedacht is over de ontwikkeling van een logo voor een groep met 4 verschillende bedrijven (AVZ, Hylas, Smits en SunStock) en 5 afdelingen (AIB, Caralu, Reflex, ZTB en Sunpoint). Met voor ieder bedrijf een eigen kleur.