Voorjaarsactie 2021

2/4/2021 Bedrijfsnieuws Nieuwsoverzicht

De eerste zonnestralen schijnen ons tegemoet, wat betekent dat het zonwerigseizoen vat start is gegaan! Traditioneel beginnen we dit seizoen met een mooie voorjaarsactie en ook dit jaar zal de actie met onze terrasschermen zijn.

Tijdens de actieperiode van Paaszaterdag 03-04-2021 tot en met Hemelvaartsdag 13-05-2021 ontvangt u bij aankoop van een terrascherm met een Orea WT motor een Somfy Sunea io motor plus een gratis Somfy Situo io 1-way afstandsbediening!* U betaalt dus niet de meerprijs van €123,-. Bij bestellen graag aangeven dat u gebruik maakt van de actie. *Max. 2 handzenders per referentie/order.

Wilt u de actie kenbaar maken bij uw klanten? Ter promotie van de voorjaarsactie verzorgen wij graag een afbeelding voor uw social media en/of website. Desgewenst voorzien wij deze van uw bedrijfsnaam/logo en actietekst. Voor het mooiste resultaat vragen wij u een .eps of .png bestand van hoge resolutie aan te levern van uw logo. Maak uw bedrijf zichtbaar door deze banner te delen op uw social media! Neem contact op via [email protected]