Winteractie 2021

23/11/2021 Bedrijfsnieuws Nieuwsoverzicht

De Smits winteractie gaat van start met extra voordelen op motoren en bedieningen van Somfy. Naast de rolluiken is er deze winter ook een actie met de SolidScreens. De SolidScreens en Alulux rolluiken actieperiode is van toepassing op alle nieuwe orders in de periode van maandag 22 november 2021 tot en met maandag 31 januari 2022.

Tijdens de actieperiode ontvangt u bij aankoop van een Alulux CD 135 of CD 942 een Somfy Oximo io motor zonder meerprijs ten opzichte van Ilmo WT motor + Situo 1 handzender zonder meerprijs*. Uw voordeel loopt hiermee op tot € 175,- bruto! Bij bestellen graag aangeven dat u gebruik maakt van de actie. *Max. 2 handzenders per referentie/order.

Tevens ontvangt u tijdens de actieperiode bij een aankoop van een SolidScreen XS 95 of XS 105 een Somfy io Maestria motor zonder meerprijs ten opzichte van Somfy LT 12 motor + Situo 1 handzender zonder meerprijs*. Uw voordeel loopt hiermee op tot € 235,- bruto! Bij bestellen graag aangeven dat u gebruik maakt van de actie. *Max. 2 handzenders per referentie/order.

Wilt u de actie kenbaar maken bij uw klanten? Ter promotie van de voorjaarsactie verzorgen wij graag een afbeelding voor uw social media en/of website. Desgewenst voorzien wij deze van uw bedrijfsnaam/logo en actietekst. Voor het mooiste resultaat vragen wij u een .eps of .png bestand van hoge resolutie aan te levern van uw logo. Maak uw bedrijf zichtbaar door deze banner te delen op uw social media! Neem contact op via [email protected]