Zonweringdoek

Het meest sfeerbepalende onderdeel van de zonwering is het zonweringdoek. Het is dan ook belangrijk dat u een kwalitatief hoogwaardig doek kiest dat aansluit bij uw wensen, zodat u jarenlang geniet van de vele voordelen van buitenzonwering. De doekselector van Tibelly is een handige tool die helpt de juiste keuze te maken. Combineer uw zonweringssysteem met de vele kleuren en dessins zonweringdoek en creëer uw ideale zonwering.

Om uw verkoop te ondersteunen kunt u gebruik maken van het uitermate handige Tibelly-meubel. Dit prachtige consumentgerichte meubel laat uw klanten in een oogopslag de totale collectie zien. Het meubel kan bovendien eenvoudig onder een van uw zonneschermen in uw showroom worden gehangen en kost u dus nauwelijks ruimte. Vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden. 

Acryldoek

Acryldoek is een van de meest toegepaste typen doek, gezien deze voor vrijwel ieder type zonwering geschikt is. Acryldoek voldoet aan uiterst strenge technische eisen en wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid.

Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.
Acryldoek is toe te passen in vrijwel ieder zonweringssysteem binnen het buitenzonwering assortiment van Smits.

 

Screendoek

De screendoekcollectie wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur.

Tibelly Sergé screendoek past uitstekend in de SolidScreen. De collectie omvat 40 kleuren en dessins, welke goed te combineren zijn met de omkasting- en kozijnkleur. Naast Sergé biedt Smits ook Tibelly ecole1% screendoek. Dit doek heeft een minder open structuur en beschermt daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. Ideaal zonweringdoek voor scholen en kantoren, waar veel met digiborden en beeldschermen gewerkt wordt.