Veelgestelde vragen

Direct antwoord op uw vraag

Op het moment van bevestiging streven wij naar een levertijd van 15 werkdagen + routedag. In het hoogseizoen (vanaf Pasen tot einde schoolvakanties) kan het voorkomen dat wij deze levertijd niet kunnen garanderen. In dit geval wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Op het moment van bevestiging streven wij naar een levertijd van 15 werkdagen + routedag, ongeacht de productgroep. In het hoogseizoen (vanaf Pasen tot einde schoolvakanties) kan het voorkomen dat wij deze levertijd niet kunnen garanderen. In dit geval wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Voor de status van de service kunt u terecht bij de afdeling aftersales; [email protected]

Voor de status van de service kunt u terecht bij de afdeling aftersales; [email protected]

De afleverbon ontvangt u altijd één dag voor levering, tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Aangezien wij gebruik maken van een externe vervoerder hebben wij geen invloed op het tijdstip van levering. Wel kunt u aangeven om van te voren gebeld te worden, geef dit aan bij de afdeling verkoop; [email protected]

Een service is enkel in te dienen via een compleet ingevuld serviceformulier. Dit formulier kunt u hier downloaden.

Staat er een fout in de orderbevestiging of is er tussentijds iets verandert in de order? Neem z.s.m. contact met ons op. 24 Uur na ontvangst van de orderbevestiging wordt uw order in productie genomen en kan er niets meer aangepast worden. 

Informeer bij de werkvoorbereiding / verkoop, voor de productkenmerken of download de bestektekst.

Raadpleeg ten eerste de handleiding van het desbetreffende product en handel volgens het schema achterin onder het hoofdstuk ‘Storing en reparaties’. Mocht u hier niet uitkomen raadpleeg dan de afdeling aftersales via [email protected].

Bent u particulier?

Als groothandel leveren wij enkel aan branche gerelateerde bedrijven, die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Indien u als particulier profielen, onderdelen of complete systemen van ons wenst te bestellen, dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze dealers. Een beknopt overzicht hiervan vindt u op de dealerlocators van Tibelly zonweringdoek, Aurora horren en Alulux rolluiken.

Maak kennis met onze merken