Solar producten

24/2/2022 Productnieuws Nieuwsoverzicht

Het zonnetje buitenshuis met Solar
De zon gebruiken om te beschermen tegen de zon? Dat kan met de onze SolidScreen Solar en Alulux Solar rolluiken. Deze zijn voorzien van een Solar paneel en motor van Somfy. De stroom die nodig is voor de bediening wordt voor de volle 100% gegenereerd door de kracht van het zonlicht. Is het bewolkt? Geen probleem, want ook daglicht is voldoende voor het Somfy Solar paneel om het screen of rolluik in beweging te brengen.

Vijf redenen om te kiezen voor de SolidScreen Solar en het Alulux Solar Rolluik:
Géén extra stroomkosten
De energie die nodig is voor de aansturing van het screen of rolluik wordt volledig gegenereerd door het Solar paneel.

Géén extra bedrading
De Solar screens en rolluiken hebben geen externe bedrading. Kant en klaar is dus echt kant en klaar en in het geval van zelf assemblage zitten er geen kabels in de weg.

Géén doorvoer in muur of kozijn
Door het ontbreken van externe bekabeling is er geen doorvoer nodig door de muur of het kozijn. Dit scheelt in een doorvoer die eventueel de koudebrug kan onderbreken en bevordert de strakke uitstraling van de montage.

Extra makkelijk in montage en gebruik
Omdat er geen doorvoer nodig is door het ontbreken van de externe bekabeling, hoeft de klant niet aanwezig te zijn voor de montage. Bovendien zijn onze Solar producten volledig te integreren in het Somfy eco-systeem dat zorgt voor een eenvoudige bediening.

Zonwerend in de zomer & isolerend in de winter
Houd in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen met onze Solar screens en rolluiken. Op meerdere vlakken een milieubewuste keuze.

Wilt u graag meer informatie over onze Solar producten, neemt u dan contact op met uw vertrouwde contactpersoon.