De SolidScreen XL kenmerkt zich, zoals de naam doet vermoeden, door de afmetingen waarin deze zonwering beschikbaar is. Door de bijzondere samenstelling van verstevigde materialen is het mogelijk de SolidScreen XL tot wel 6 meter breed of hoog uit te voeren.

Hierdoor is het dus mogelijk een zéér groot oppervlak te voorzien van een professionele verticale zonwering. De SolidScreen XL gaat verder waar andere screens ophouden. Met recht een imposante schaduwbrenger te noemen.

Als eerste op de Nederlandse markt is de SolidScreen nu beschikbaar in de Nationale Milieudatabase (NMD). Alle SolidScreens uit ons assortiment zijn nu geregistreerd in categorie 1 van de database. Dit is de hoogste van de 3 beschikbare categorieën, die nauwkeurig de milieuprestaties van producten beschrijft. 

Characteristics

  • Warmte- en lichtwerend
  • Blijvend zicht naar buiten
  • Energiebesparend tot 30%
  • Windvast tot 145 km/h
  • Tot 6 meter breed of hoog uit te voeren
  • Voorzien van DUBOkeur®

Technische specificaties

Maximale afmetingen (breedte x hoogte)6000 x 3000 mm
3000 x 6000 mm
KastvormVierkant met lip
KleurenRAL 9010 Wit, RAL 9001 Crèmewit, RAL 7016 Antraciet structuur, TZ Technisch zilver
ZonweringdoekScreendoek

 ¨De techniek achter de rits¨

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die de SolidScreen biedt? Dan raden we u aan het hiernaast geplaatste filmpje te bekijken.

Hierin krijgt u een overzicht van de mogelijkheden en komt u meer te weten over de techniek die schuil gaat in de SolidScreen.