De SolidScreen XS wordt gekenmerkt door zijn extra smalle zijgeleiders van 35 mm. Estetisch verantwoord en eenvoudig in montage, zonder afbreuk te doen aan de vele voordelen van de SolidScreen. Ook bij de XS is de keuze aan opties groot.

Het maakt de SolidScreen XS de keuze van architecten en wordt daardoor veelal toegepast als projectzonwering. Dat het hier uitsluitend voor bedoeld is, is echter een misvatting. De SolidScreen XS is ook uitermate geschikt als zonwering voor uw woning.

Als eerste op de Nederlandse markt is de SolidScreen nu beschikbaar in de Nationale Milieudatabase (NMD). Alle SolidScreens uit ons assortiment zijn nu geregistreerd in categorie 1 van de database. Dit is de hoogste van de 3 beschikbare categorieën, die nauwkeurig de milieuprestaties van producten beschrijft. Kenmerken

 • Warmte- en lichtwerend
   
 • Blijvend zicht naar buiten
   
 • Bespaart tot ± 30% aan energie
   
 • Windvast tot 145 km/h
   
 • Extra smalle zijgeleidersTechnische specificaties

Maximale afmetingen (breedte x hoogte)4000 x 3000 mm
3000 x 3500 mm
KastvormAfgeschuind (met lip), Vierkant (met lip), Afgerond
KleurenRAL 9010 Wit, RAL 9001 Crèmewit, RAL 7016 Antraciet (structuur), TZ Technisch zilver
ZonweringdoekScreendoek

 ¨De techniek achter de rits¨

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die de SolidScreen biedt? Dan raden we u aan het hiernaast geplaatste filmpje te bekijken.

Hierin krijgt u een overzicht van de mogelijkheden en komt u meer te weten over de techniek die schuil gaat in de SolidScreen.