SolidScreen

Screens, een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren zéér aan populariteit heeft gewonnen. Raar is dit zeker niet, verticale zonwering wordt namelijk parallel aan de gevel gemonteerd en sluit op eenzelfde manier. Hierdoor is er geen sprake van een zonwering die loskomt van de gevel en neemt dus geen kostbare ruimte in beslag.

De SolidScreen leent haar naam aan het solide ritssysteem wat door het van Karman Institute positief getest is op windbestendigheid tot 145 km/h. Door het ritsgeleide doek is de SolidScreen in dichte stand volledig afgesloten. Hierdoor wordt hinderlijk licht, maar ook warmte, effectief geweerd. Zo bespaart u al snel tot zo´n 30% aan energie.

Tevens is de SolidScreen toepasbaar in onze pergolazonwering, vrijstaande zonwering en terrasoverkappingen

Misschien nog wel het meest bijzondere aan dit alles is dat u van al deze voordelen kunt genieten, zonder het zicht naar buiten te verliezen. Door de speciale weving van Tibelly screendoek behoudt u namelijk het zicht naar buiten, maar kan er niet naar binnen worden gekeken.

Uw vraag en wens heeft ons ertoe gedreven dit product door te ontwikkelen waardoor er een lijn is ontstaan waarin de Solidscreen in meerdere varianten verkrijgbaar is.  

Kijk hieronder voor de vier verschillende varianten is ons assortiment ritsscreens.